Järjestö

Yhdistyksen hallituksen jäsenet vuonna 2018

Aino Tuominen

Aino Tuominen, Puheenjohtaja

Aino on koulutukseltaan diplomi-insinööri sekä graafisen suunnittelun medianomi ja toimii työkseen liiketoiminta-analytiikan konsulttina. Ainolla on kokemusta mm projektipäällikön ja palvelumuotoilijan tehtävistä. Ainon kiinnostus villiin luontoon on peräisin matkoilta Afrikan, Keski-Aasian, Australian ja Etelä-Amerikan luontoalueille. 

Joni Valkila, Varapuheenjohtaja

Joni on koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori ja kokenut järjestötoimija. Valtiotieteiden lisäksi Joni on opiskellut ympäristönsuojelutiedettä Helsingin yliopistossa. Joni on myös tunnustettu luontokuvaaja, ja hän on mm. kuvannut luonnonvaraisia visenttejä Puolassa.

 

Anu Huttunen

Anu Huttunen, sihteeri ja jäsenvastaava

Anu on koulutukseltaan tekniikan tohtori ja työskentelee tuotekehitystehtävissä. Anu liikkuu mielellään luonnnossa ja kantaa huolta luonnon monimuotoisuuden säilymisestä.

 

Tuomo Wallenius, Rahastonhoitaja

Tuomo on maanviljelijä ja mehiläistarhuri Porvoosta ja lisäksi metsäekologian dosentti Helsingin yliopistosta. Tutkijana hän on perehtynyt muun muassa metsäpaloihin ja luonnonmetsien rakenteeseen eri puolilla pohjoista pallonpuoliskoa. Tuomon kiinnostus megafaunan sukupuuttoon heräsi tutkimusmatkalla Siperiassa. Mammutin, villasarvikuonon ja arovisentin luita löytyi sieltä täältä joen rannoilta. Suuret luut olivat kouriintuntuva todiste siitä, että suurten eläinten lajirikkaus on Euraasiassakin ollut Afrikan savannien kaltainen.